Onze gezichten

Peter Mulder / Accountant

“Doorzetten wordt beloond.” In mijn avonduren studeerde ik hbo Accountancy. Tijdens en na deze studie leerde ik de praktijk van het vak kennen bij diverse accountantskantoren. Begin 2019 zette ik, samen met mijn compagnon, de handtekening onder de start van Socium. Dat doorzetten beloond wordt, kan ik bevestigen.

Als u mij vraagt waarom ik dit werk doe, vertel ik u dat ik mijn klanten ontzorg, zodat zij kunnen doen wat ze het liefste doen: ondernemen. Ik help u met gedegen financiële adviezen. In de jaren dat ik als accountant werk, hielp ik talloze bedrijven met uiteenlopende vragen en opdrachten. Die ervaring gebruik ik om uw bedrijf te begrijpen en de beste oplossing te vinden.

Ik hecht veel waarde aan openheid, gedrevenheid en wederzijds vertrouwen. Daar steek ik mijn energie in en krijg ik energie voor terug. Graag bouw ik een duurzame relatie met u op. In die setting ontstaan de sterkste adviezen en de mooiste resultaten. Niet ‘slechts’ uw accountant, maar een volwaardige strategische partner.

Naast mijn werk blijft er soms ook nog wat tijd over voor ontspanning. Ik vind mijn werk heerlijk, maar door een gezonde balans houd ik het prettig voor de lange termijn. Ik ben penningmeester bij twee stichtingen en verder klus ik graag in en rond mijn huis.

Henrik de Weert / Adviseur

“De winnaars van morgen beginnen vandaag.” Met deze stelling begon ik een aantal jaren geleden mijn studie aan de Hogeschool voor Economische Studies te Rotterdam. Na een viertal prachtige jaren, waarin ik veel dimensies heb gezien en wijsheid heb mogen vergaren, heb ik de studie Management, Economie & Recht afgerond. Tijdens de studie heb ik ervaren dat het onderwijs in het Rotterdamse zich kenmerkt door het denken en het doen. Deze mentaliteit sprak mij enorm aan en heeft mij doen besluiten om de studie Fiscaal Recht aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam te starten. Letterlijk was het een deurtje verder. Fiscaal recht is een heel dynamisch rechtsgebied, waar constant veranderingen en discussies over zijn.

Het geven van fiscale adviezen en het denken in meerdere raakvlakken kenmerkte deze opleiding met een verdieping in het wetenschappelijke. Fiscale adviezen geven aan cliënten is wat mij steeds drijft en met name de veranderingen in de markt en de reactie op of vanuit de omgeving. De uitdaging voor een belastingadviseur is het vertalen van de theorie naar de praktijk, maar nog belangrijker: maatwerk leveren. Herstructurering, bedrijfsopvolging, financiële en estate planning zijn fiscale gebieden die mij steeds inspireren. Belastingen zijn immers een belangrijk onderdeel van de maatschappelijke realiteit!

Als ik niet aan het werk ben, dan lees ik graag en of ben ik actief in de buitenlucht bezig met sporten en of tuinieren. Door actief bezig te zijn, kan ik het hoofd even leeg maken en daarbij nadenken over nieuwe zaken en aspecten die ruimte en licht creëren.

Christelle Hoepel – van den Bosch / Assistent Accountant

Anne Verhoeven / Administratief Medewerkster

Kunnen we u helpen?

We maken graag kennis in een persoonlijke afspraak