Onze gezichten2019-05-08T17:36:30+00:00

Onze gezichten

Peter Mulder / Accountant

Ik bouw graag een persoonlijke relatie met u op waarin we samen gaan voor het beste resultaat.

Henrik de Weert / Accountant

“De winnaars van morgen beginnen vandaag”. Met deze stelling begon ik een aantal jaren geleden mijn studie aan de Hogeschool voor Economische Studies te Rotterdam. Na een viertal prachtige jaren, waarin ik veel dimensies heb gezien en wijsheid heb mogen vergaren, heb ik de studie Management, Economie & Recht afgerond. Tijdens de studie heb ik ervaren dat het onderwijs in het Rotterdamse zich kenmerkt door het denken en het doen. Deze mentaliteit sprak mij enorm aan en heeft mij doen besluiten om de studie Fiscaal Recht aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam te starten. Letterlijk was het een deurtje verder! Fiscaal recht is een heel dynamisch rechtsgebied, waar constant veranderingen en discussies over zijn.

Het geven van fiscale adviezen en het denken in meerdere raakvlakken kenmerkte deze opleiding met een verdieping in het wetenschappelijke. Fiscale adviezen geven aan cliënten is wat mij ook steeds drijft en met name de veranderingen in de markt en de reactie op en of vanuit de omgeving. De uitdaging voor een belastingadviseur is het vertalen van de theorie naar de praktijk, maar nog belangrijker: maatwerk leveren. Herstructurering, bedrijfsopvolging, financiële en estate planning zijn fiscale gebieden die mij steeds inspireren. Belastingen zijn immers een belangrijk onderdeel van de maatschappelijke realiteit!

Als ik niet aan het werk ben, dan lees ik graag en of ben ik actief in de buitenlucht bezig met sporten en of tuinieren. Door actief bezig te zijn, kan ik het hoofd even leeg maken en daarbij nadenken over nieuwe zaken en aspecten die ruimte en licht creëren.

Kunnen we u helpen?

We maken graag kennis in een persoonlijke afspraak

Neem contact op