Socium Accountants & Adviseurs | » Over ons
Support socium

Support

Over ons.

Wat is Socium?

Socium is een accountants- en belastingadvieskantoor gevestigd aan de Dwarsweg 41 in Zaltbommel. Dit kantoor is ontstaan door de bundeling van de krachten van Peter Mulder en Henrik de Weert. Socium betekent ‘partner’. We geloven in de kracht van duurzame en hechte samenwerking en dat is wat wij samen al enige jaren bewijzen.

Socium typeert onze rol en manier van samenwerken. We staan als partner naast u. Partners willen we zijn van onze klanten, maar ook als team. Wij zijn specialisten op het gebied van accountancy, belastingen, personeel, subsidies en herstructureringen. Samen hebben wij de disciplines in huis om u te adviseren bij alle financiële en fiscale beslissingen die van belang zijn voor uw organisatie en of voor u privé. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid netwerk van specialisten die tevens als partner(s) met ons en u optrekken.

We trekken graag samen met u op en staan als ‘partner’ naast u, om op belangrijke momenten de juiste keuzes te maken. Wij zijn er van overtuigd dat we samen elke uitdaging aan kunnen.

Met u en voor u

Waarom Socium Accountants & Adviseurs?

Wij sturen op uw rendement. Wij zijn er niet alleen om uw cijfers of administratie te verwerken, de jaarrekening samen te stellen en de fiscale aangiften. Socium is meer!

Socium trekt samen met u op, als partners in het MKB. Wij zijn er om uw bedrijf succesvol(ler) te maken! Bij Socium doen we exact wat nodig is om u inzicht te geven in de financiële situatie van uw bedrijf en beoordelen hierbij ook de fiscaliteit. We helpen u bij het nemen van beslissingen en het uitzetten van een koers naar meer rendement.

Kernwaarden

Wat is ons DNA?

Het is niet eenvoudig te omschrijven waar je als organisatie voor staat en welke kernwaarden je met elkaar deelt. Kernwaarden als team en als partner van u. Gezamenlijk hebben we ons DNA gedefinieerd en verwoord in een 3-tal kernwaarden: partnerschap, persoonlijk en ondernemend.

Met deze drie kernwaarden staat Socium Accountants & Adviseurs voor u klaar als partner adviseur. Partnerschap is niet zomaar een begrip, het is een bijzondere vorm van samenwerking tussen partners uit verschillende sectoren en divisies. Het ziet op de langetermijn samenwerking tussen u en tussen ons, waarbij wij met elkaar de door u geformuleerde doelen nastreven. Met ons partnerschap bewerkstelligen we toegevoegde waarde voor beide partijen. Partnerschap is dus meer dan alleen maar “een verbinding”, dat weten wij maar al te goed!

Als accountants en adviseurs zetten wij ons vanuit de vestiging Zaltbommel in voor 100 %. Wij zijn deskundig, persoonlijk en betrokken, dat spreekt voor zich. Wij streven er naar om als sparringpartner met u op te trekken, om op belangrijke momenten de juiste keuzes te maken en vaak verder te denken dan alleen de vraagstelling. Buiten de kaders treden is ons niet vreemd.

Onze gezichten

Henrik de Weert

Fiscalist

h.deweert@socium-adviseurs.nl

Peter Mulder

Accountant

p.mulder@socium-adviseurs.nl

Jan Louis de Waal

Controller

j.l.dewaal@socium-adviseurs.nl

Christelle Hoepel

Assistent Accountant

c.hoepel@socium-adviseurs.nl

Anneke van Giessen

Administratief medewerker

administratie@socium-adviseurs.nl

Mink van Hezik

Administratief medewerker

administratie@socium-adviseurs.nl

Anne Verhoeven

Administratief medewerker

a.verhoeven@socium-adviseurs.nl

Diana van Verseveld

Stagiaire administratief medewerker

stagiair@socium-adviseurs.nl

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Laat hier jouw gegevens achter en wij zullen contact met je opnemen.

Klanten vertellen

We maken graag kennis in een persoonlijke afspraak. Laat uw gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.