Socium Accountants & Adviseurs | » Diensten
Support socium

Support

Diensten

U wilt niet zomaar een accountant, u wilt de beste en tevens zoekt u een goede sparringpartner.

Accountancy

Accountancy zit in ons DNA en is sinds jaar en dag onze kernactiviteit qua werk. Bij het verwerken van uw administratie stellen we na afloop van het boekjaar uw jaarrekening op.

Belastingadvies

Het woord ‘belasting’ is voor de meeste Nederlanders een beladen woord. Bij belasting denkt de gemiddelde Nederlander al snel aan het moeten betalen van belastingen en wordt dit geassocieerd met de bekende ‘blauwe envelop’.

Bedrijfsadvies

Bedrijfsovernames, waarderingen, herstructureringen en financieringen. Wij combineren deze disciplines in al uw vraagstukken.

Subsidieadvies

‘Stilstand is achteruitgang’ is een gevleugelde uitspraak. Socium beweegt graag mee, u toch ook? Blijft u doen wat u altijd deed, dan redt u het niet. Om voldoende bestaansrecht en zekerheid te hebben en te houden, investeert en innoveert u binnen uw onderneming.

Herstructurering

Vraagt u zich wel eens af of uw onderneming de juiste ondernemingsvorm en of structuur heeft? Bevindt uw onderneming zich in de meest optimale juridische en fiscale structuur?

Familieadvies

Wist u dat familiebedrijven de ruggengraat zijn van de Nederlandse economie? Ruim 70% van de bedrijven in Nederland zijn familiebedrijven. Deze bedrijven vormen in de advisering een aparte tak van sport en geven veel dynamiek aan het Nederlandse landschap.

Personeel

Socium is van mening dat het succes van uw organisatie staat of valt met goed functionerende medewerkers. Door goed functionerende medewerkers kunt u het verschil maken in de branche en of markt waarbinnen u zich beweegt.