Socium Accountants & Adviseurs | » Vestiging

Vestigingen

Wij zijn Socium Accountants & Adviseurs. We zijn gevestigd in Zaltbommel en werken voor opdrachtgevers verspreid door heel Nederland.

boek vrijblijvend een gesprek
Boschstraat 905301 AG Zaltbommel

Socium is een accountants- en belastingadvieskantoor gevestigd aan de Boschstraat 90 in Zaltbommel. Dit kantoor is ontstaan door de bundeling van de krachten van Peter Mulder en Henrik de Weert. Socium betekent ‘partner’. We geloven in de kracht van duurzame en hechte samenwerking en dat is wat wij samen al enige jaren bewijzen.

Dwarsweg 415301 KB Zaltbommel

Socium heeft ook een vestiging aan de Dwarsweg 41 te Zaltbommel. Dit is een nieuw kantoor met ruime werkplekken en een prettige spreekkamer om nieuwe opdrachtgevers of bestaande klanten te ontvangen. Komt u langs om een duurzame samenwerking op te starten of een hechte samenwerking te versterken? Dan verwelkomen wij u met een kop koffie.

Bovli solutions Bovli solutions Bovli solutions
Bovli solutions Bovli solutions Bovli solutions Bovli solutions

Onze locaties

Boschstraat 905301 AG Zaltbommel

Dwarsweg 415301 KB Zaltbommel

Blog.

Socium is een accountants- en belastingsadvieskantoor gevestigd aan de Boschstraat 90 in Zaltbommel.

Stijging tarief overdrachtsbelasting per 1 januari 2023

Voorkom de stijging tarief overdrachtsbelasting door tijdige juridische overdracht. Als u onroerend goed aankoopt, heeft u veelal te maken met […]

Onbelaste reiskostenvergoeding omhoog per 2023

Het kabinet wil de onbelaste reiskostenvergoeding per 1 januari 2023 verhogen van € 0,19 naar € 0,21 per kilometer. Dit […]

De nieuwe website is online

Inmiddels zijn we zelf al een tijdje actief, sinds februari 2019. Nu is de website dan ook officieel online. Op […]

Klanten vertellen

We maken graag kennis in een persoonlijke afspraak. Laat uw gegevens achter en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.